پیشنهاد شرکت ترکی برای دریافت مواد معدنی افغانستان در بدل ساخت ریل

تاریخ: شنبه 4 بعد از ظهر, 13 سرطان 1402

اداره خط آهن ، روز جمعه، ۱۲ جوزا، از پیشنهاد تازه‌ شرکت ترکی برای این اداره خبر داده و گفته که شرکت ذوب آهن ترکیه «کاردمیر» پیشنهاد داده که در بدل «مواد معدنی» برای افغانستان ریل ایجاد کند.

 

این در حالی است که نوعیت «مواد معدنی» که در بدل ساخت ریل تقاضا شده مشخص نیست و شرکت کاردمیر تا حال این ادعا را رد یا تایید نکرده است.

 

در همین حال، اداره خط آهن با نشر عکس‌هایی از دیدار هیات امارت اسلامی از شرکت کاردمیر مدعی شده که رییس این شرکت پیشنهاد مواد معدنی در برابر ساخت ریل را به هیات امارت اسلامی داده است.

 

هیات امارت اسلامی گفته که این پیشنهاد را در کابل مطرح خواهد کرد.

 

از سوی دیگر، روز پنج‌شنبه هفته گذشته ۳۱-مین نشست بخش خاورمیانه اتحادیه بین‌المللی خطوط آهن با میزبانی ‌ ترکیه  در شهر استانبول برگزار شد و هیات اداره خط آهن امارت اسلامی نیز در آن شرکت کرد.

 

بربنیاد گزارش‌ها، در این نشست رؤسای خط آهن کشورهای ایران، عربستان سعودی، اردن و کشورهای دیگر منطقه نیز حضور داشتند.